opentable.cs@gmail.com
x

דיווח על תקלה

תאור תקלה:
שם:
דואר אלקטרוני:
יצירת קשר
חיפוש באתר

קייטרינג בשטח

תאריך: 07/08/2011 11:25

הבחירה הקלאסית שעומדת מול כל מי שמתכנן אירוע רב משתתפים- ההתלבטות בין מיקום סולידי לבין אירוע בטבע. כמו בכל קונפליקט, לכל צד יש את היתרונות והחסרונות שלו. כאשר השאיפה היא לתכנן אירוע מיוחד, בעל אוירה קלילה ולא מכופתרת, אירוע בטבע יכול לספק את הזירה המושלמת, אולם, כמובן שיש גם חסרונות. אחד היתרונות הבולטים של אירוע במקום סגור, או אפילו בגן אירועים, הוא היכולת לספק לאורחים אירוח בסטנדרטים גבוהים- הגישה למטבח, אמצעי קירור, הגשה, וכל אלו, מאפשרים לספק לאורחים קייטרינג ברמה גבוהה, כזה שמצריך היערכות לוגיסטית שמקובל לחשוב שהיא איננה אפשרית בתנאי שטח. החדשות הטובות הן, שזה כבר מזמן לא נכון. אירועים בטבע צוברים תאוצה, וכפועל יוצא מכך, גם האפשרויות הקיימות לקייטרינג ברמה גבוהה בתנאי שטח, הולכות ומתרבות.

קייטרינג גורמה בתנאי שטח

נתחיל מראש הפירמידה, הדובדבן של הקצפת. לכאורה, מדובר בסתירה שאי אפשר ליישב- ארוחות בשטח ארוחה רומנטית בטבע, עם אוכל ברמה של מסעדת יוקרה? אם תרצו אין זו אגדה. שפים רבים מספקים שירות של בישול ארוחת גורמה, מסטנדרטים הגבוהים ביותר, בתנאי שטח. אופציה זו מתאימה במיוחד לארוחות רומנטיות בשניים- כמו הצעת אירוסים או נישואין, או חגיגת יום השנה בפרטיות, אך היא מתאימה לא פחות גם לאירועים סולידיים בהם יש רצון לעשות משהו מיוחד. שפת הים, או קרחת יער שקטה, הם התנאים האידיאלים החוויה כזו.

קייטרינג אסאדו בתנאי שטח

מדובר בשילוב מושלם של כל האלמנטים. קייטרינג אסאדו הוא בחירה אהובה ומתאימה מאין כמוהה לחיך הישראלי חובב הבשרים, שנוהג לחגוג את רוב חגיו ומועדיו סביב המנגל. כאן, כמובן, אתם יכולים לשכוח מהמנגל המסורתי. צליית הבשר,על פי שיטת האסאדו, נעשית על רשת מעל בור עם אש גלוייה או פחמים, ועל כן שיטה זו מתאימה לתנאי שטח, אפילו יותר מאירוח באולם. כיום ישנן חברות המתמחות באופן בלעדי בסיפוק קייטינג אסאדו לאירועים בתנאי שטח, ומדובר בדרך נוחה לנצל לטובה את מה שבדרך כלל נראה כבעייה למי שמתכנן אירועים בשטח- היעדרו של מטבח ממשי. בכל הנוגע לאסאדו, עובה זו איננה מפריעה מלהגיע לתוצאות גבוהות.

סנדויצ'ים, רבותי, סנדויצ'ים

כן כן, אנחנו יודעים שהאירוע שלכם מיוחד וברמה גבוהה, ואיך בכלל העזנו להעלות על בדל שפתינו בחירה טריוויאלית שכזו? אולם עולם הסנדוויצ'ים לאירועים כבר אינו מה שהיה. אנחנו לא מדברים על שתי פרוסות לחם עם פרוסת גבינה צהובה בינהם. הסנדוויצ'ים מהווים, מטבעם, מאכל אידיאלי לאירוע בתנאי שטח, משום שניתן להכין אותם מראש, ואופן האריזה והאכילה שלהם לא מצרים אכילה סביב שולחן. מדובר אולי באחד המאכלים היחידים שכמעט לא מנומס לאכול אותם בכל צורה חוץ מאשר עם הידיים... כיום, ישנן חברות קייטרינג שמתמחות בסנדוויצ'ים, ולוקחים מאכל מוכר זה לשיאים קולינריים חדשים, על פי בקשות הלקוח. מכיוון שמדובר במקרה בו האוכל מוכן מראש, בבחירה מען זו חשוב, לפנ הכל, להקפיד על אחסון נאות בתנאי שטח.

 

ליחצו כאן להוספת תגובה
סגור



סגור